Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Tlf.: +45 44401337

RÅDGIVNING

Rådgivning – Til vores erhverskunder

Vi tilbyder rådgivning til erhverskunder. Vi kan hjælpe dig med at gøre din webapplikation skalerbar, driftsikker og fleksibel. Vi tilbyder selvfølgelig at lave selve udviklingsarbejdet for dig, men som oftest vil du have dine egne udviklere. Du vil således blot benytte os på et rådgivende niveau, hvor vi instruerer dine programmører i, hvorledes jeres applikation skal designes for at understøtte de driftsmæssige mål, I måtte have.

Rådgivningen kan foregå på et generelt niveau, hvor vi holder en eller flere workshops med jeres udviklere og ikke har indgående kendskab til jeres applikation. I kan også vælge at give os en overordnet briefing af jeres applikation, som vi bruger som baggrund for en eller flere workshops – eller vi kan gennemgå jeres applikation detaljeret enten ved at læse kildekoden eller gennemgå kravspec. og fremkomme med en række konkrete anbefalinger.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Workshops med vores udviklere

Vores rådgivning vil foregå i form af workshops med vores udviklere, som vil kunne tilrettelægge vores løsninger efter dine behov.

Vejledning til dine medarbejdere

Under en rådgivning vil det være muligt at få sat dine medarbejdere ind i vores system. Det kunne være praktisk i forhold til dine udviklere eller lignende.

Indforståelse i kundens produkt

En samtale med os kan give os et ordenligt indblik i, hvad kundens produkt skal kunne og hvordan det fungere, så vi kan indrette vores løsning til systemet.